Sajam Turizma 2016

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je više od 1100 izlagača, a broj posetilaca premašio je 69 hiljada. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 290 inostranih izlagača iz 50 zemalja - za ovaj poslovni sajam svake godine zainteresovan je sve veći broj izlagača iz celog sveta.

Pod okriljem Sajma turizma od 2005. godine održava se i Sajam ugostiteljske opreme – HORECA, a u istom terminu održava se i Međunarodni sajam vina BEOWINE.

Brojne nagrade i pohvale govore da se radi o najuspešnijoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i regionu.

"Tursističko-sportska organizacija Despotovac", je učestvovala na 38 Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održao od 18.02.2016 - 21.02.2016,godine. Zajedno sa JP Resavska Pećina. Na štandu su se promovisali propagandni flajeri, katalozi, suveniri, i domaći proizvodi.